/ • Allmänt / • Photos /

att unna sig.


Denna lördagskväll har jag unnat mig ska ni veta. Målat naglarna med mitt favoritack.


Jag har "bakat" ketosbollar (smör, kokosflingor och kakao), skivat upp lite honungsmelon och serverat med Serrano-skinka. Åt upp och OJOJ så gott.


Drack såklart kaffe till mina små chokladbollar. Så gott kaffe.


YUM! ♥

Och här har jag suttit! En lite sneak peak på vår nya soffa som anlände idag. Imorgon ska den gamla, stora ut! Så fler bilder på den nya kommer när vi fått iordning lite mer. 
Kommentarer (4)
design / hampton / home / honungsmelon / inredning / interior / interiordesign / mio / paleo / serranoskinka / soffa / vardagsrum
/ • Paleo-recept /

paleo - baconlindad sötpotatis med kyckling.


Baconlindad sötpotatis med "ångkokt" kyckling blev det till middag ikväll. Kan nog varit det godaste jag någonsin lagat. Kycklingen la jag först i en marinad som jag improviserade ihop med olivolja, vitlök, färsk riven ingefära, paprikapulver, pepparmix, havssalt och citronsaft. Sedan så la jag i filéerna i en panna och hade med en del marinad, så fick det puttra under lock. Kryddade också kycklingen med dragon när de låg där i pannan och göttade sig. Hällde över mer marinad då och då också. SÅ GOTT. Serverade med en fräsch sallad och baconlindad sötpotatis förståss. Detta kommer jag definitvt göra om. Snart igen.

Kommentarer (3)
baconlindad / baconlindad sötpotatis / dragon / god / gott / paleo / paleorecept / sötpotatis
/ • Photos / • Resor /

monday morning.

Efter frukosten på hotellet gick vi till spa-avdelningen. 

Detta var mina sista bilder från Berlin. Hope you liked it!