/ • Photos /

söndag 16 mars pt. 2.

 
Efter frukost och fika lånade jag och mamma mormor och morfars bil och åkte ut till Tjuvkil. Solen värmde så härligt och vinden var frisk. Min favoritplats på jorden är västkusten och speciellt Bohuslän. Havet är så himla avslappnande. Vi satt ett tag där på var sin sten och bara lyssnade på de små vågorna som slog mot stenarna och njöt. Jag hade kunnat stanna där resten av dagen men vi åkte ganska så snart hem till mormor och morfar igen. Vi blev bjudna på våfflor och sedan spelade vi Canasta (två gånger, så att vi kunde vinna var sin gång). Tyvärr har jag inga bilder på det. Men vid detta laget har ni kanske tröttnat på alla bilder och framförallt all text. Har ni läst ända hit? Let me know.
/ • Interior /

Paraplyaralia.

 
Blev så trött på min Paraplyaralia (ja, jag har googlat fram namnet på min gröna, HÖGA växt) att jag gjorde en palm av den. Eller, palm och palm.. Något åt det hållet i alla fall. Jag gillar den mycket mer nu än innan. Så den kan få leva lite till. 
Kommentarer (1)
Paraplyaralia / design / inredning / interior / interiordesign / växt
/ • Paleo-recept / • Photos /

rawfood.

delicious food from Raw Food Café.
 
Fick äntligen tummen ur och gick till Raw Food Café som ligger här i Borås. Det är hyffsat nytt och jag undrar varför det tog sån tid för mig att gå dit... Jag kommer definitiv att gå tillbaka inom snar framtid. SÅ. HIMLA. GOTT. Nu tog ju jag lunchbuffén som bara fanns på menyn just då, men annars finns det en massa annat att välja mellan!
Efterrätten jag fick ta med var ju också god! Färska blåbär, vindruvor, en müslibär-bit och en chokladboll gjord på främst cashewnötter och kakao, sen minns jag inte riktigt vad som var i mer. Gott var det i alla fall!
 
Boråsare, gå dit!