/ • Allmänt /

Nyårsmålet.

Ja, alltså det där med att blogga mer har ju gått sådär.. Jag har ju ingenting att fota och ingenting att skriva. Det är mörkt när jag går hemifrån på morgonen och det är mörkt på kvällen när jag kommer hem. Och att ta med kameran till jobbet skulle kanske inte vara så kul. För dom på jobbet..
 
Har ni någon idé om hur jag ska göra? Vad gillar ni att se/läsa?
 
pics, HERE.
/ • USA /

liten film.

Jag har försökt i flera dagar att få ihop en liten film från våran långa usa-resa. Det har ju gått sådär.. Tillsist så tröttnade jag och då blev det som det blev. Kan ju vara kul för nära och kära kanske som inte sett detta innan?
Känner förövrigt på mig att en ny usa-resa kommer inträffa i år..
 
Det som syns i filmen är Universal Studios, LA, Utkiksplats över LA och Hollywood, Dodgers Stadium, California Zephyr (Chicago-San Fransisco), San Fransisco, lite Alcatraz, tillbaka i LA, Hollywood, Top of Topanga, sedan åkte vi på Topanga Canyon Blvd som ledde oss ner genom bergen till Pacific Coast Hwy och tillsist Santa Monica.
/ • Photos /

för exakt fem år sedan.

herregud vilka minnen!
Ni som var med på denna helgstripp till Hjo och som kanske läser detta, kommer ni ihåg? Hela resan startade inte som planerat direkt. Fastkörning i en brant, isig backe. Väl framme så var det så mycket kärlek i luften. Minns ni det?