it's time for breakfast.

Söndagsmorgon. Loui väcker mig tidigt. Jag tassar upp för att inte väcka sambon. Jag donar i köket och åstadkommer detta. Mysfrukost i soffan.


Egengjord yoghurt (som vanligt) gjord på avokado, banan och lite hallon. Valnötter, kokosflingor och pumpakärnor som topping. En klick mandelsmör också.


Ett par skivor fröknäcken som blev över efter lördagens julmiddag (bilder på det kommer).

Brer på egengjort fikonsmör och njuter av ännu en ledig dag.
#1 / / Margita:

Det ser verkligen jättegott ut och jag hade gärna ätit det här till frukost varje dag men det får nog bli som en lyxfrukost då och då pga det är dyra ingredienser

Svar: Lille mami, det är inte alls så dyrt som du tror. Det blir som en engångskostnad :) 2 st ägg
1 dl sesamfrön
1 dl Solroskärnor
1 dl pumpakärnor
0,5 dl vallmofrön
Någon nypa havssalt

När du väl har dom där ingredienserna kan du göra det fler gånger :)
ellfi